Ben jij ook Hasna?

Beteken jij graag iets voor een ander?

Steek je je handen graag uit de mouwen en ben je een ‘aanpakker’? Vind jij het waardevol iemand te ondersteunen? Kijk jij naar de mens achter de ziekte en onderhoud je makkelijk contact met anderen? Lees dan meer hoe je dat bij Brentano doet.

Waarom Brentano?

Misschien heb je al veel ervaring met het zorgen vooranderen maar geen zorg diploma. Ben jij die duizendpoot die zijn hand er niet voor omdraait om naast je baan ook te zorgen voor je kinderen, je ouders of je buren. Dan is werken bij Brentano misschien wel iets voor jou?

Bij Brentano werken we sinds kort met de Sociale Benadering Dementie. Dat houdt in dat we ons richten op wat nog wel kan. Niet op wat door de ziekte niet meer kan. We zoeken naar manieren waarop mensen met dementie een leven kunnen leiden dat aansluit bij hun persoonlijke interesses, verlangens en talenten. Meer nadruk op de mens en minder op de patiënt. Daardoor voelen ouderen met dementie dat ze er nog steeds toe doen en zo groeit hun zelfvertrouwen.

Dat betekent dat er minder nadruk ligt op zorgtaken. Ook dat er ruimte is in teams voor mensen zonder diploma in de zorg. Mensen met een hele andere achtergrond, die hele andere en waardevolle ervaringen meebrengen. In de horeca bijvoorbeeld, of in een winkel. Mensen die gewend zijn aan te pakken en makkelijk een goed gesprek aan kunnen knopen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Zie de mens achter de ziekte, werk met passie

Ben jij...

Een doener en aanpakker met levenservaring

Iemand die oog heeft voor anderen

Duidelijk in wat jij wilt en kun je voor jezelf opkomen

Oriënteren doe je zo!

We snappen dat je wilt weten wie wij zijn en wat werken bij ons inhoudt. Daarom solliciteer je niet bij ons, maar oriënteer je je. We organiseren bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten. Zo leer je het werk, de Sociale Benadering Dementie en collega’s uit de zorg kennen. We ontmoeten je graag!

Wel werken in de zorg
Geen zorgen over werk
Welkom bij Brentano!

Voel jij je thuis bij ons?

Wij zijn Brentano. Wij verzorgen en verplegen oudere mensen in Amstelveen. Dat doen we bij mensen thuis en in onze vier woonzorgcentra. Wij werken vanuit het idee dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperking, graag zijn eigen leven wil leiden.

Je bent bij ons aan het goede adres als je het leuk vindt dat geen dag hetzelfde is. Samen met de collega’s uit je team en met die van horeca, facilitair en andere ondersteunende diensten, maak jij het verschil in het leven van onze bewoners.

Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld trainingsprogramma waar je leert van de besten in het vak. Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons niet zomaar een werknemer bent, maar een gewaardeerde collega in een betrouwbare organisatie die streeft naar passende ouderenzorg.

Je bent welkom bij Brentano!

Photo
Ben jij Brentano?

Benieuwd naar Brentano?

Benieuwd of werken in de zorg bij Brentano iets voor je is? We organiseren regelmatig kennismakingsbijeenkomsten waar je kunt ontdekken hoe een dag bij Brentano eruit ziet en wat de Sociale Benadering Dementie inhoudt. Ook een makkelijke manier om al even kennis te maken met de mensen die bij ons werken.
Laat je gegevens achter en kom naar één van de geplande bijeenkomsten.

Bedankt voor je inschrijving. We sturen je zo snel mogelijk een mail met meer informatie over de bijeenkomst.
Oeps! Iets ging er niet helemaal goed. Probeer het later nog een keer opnieuw.

Herken jij jezelf in Brentano?

Dan leren we je graag kennen. Stel jezelf voor en kom oriënteren!

Meld je aan

Copyright 2024. Deze site is gemaakt door Digital Raise